İsimli Bebek Çikolatası

İsimli Bebek Çikolatası

Hayatınızın en özel gününde, ailenizin yeni üyesi için hazırlanmış kişiselleştirilmiş sargılı ekstra sütlü çikolata seçeneklerine burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İsimli bebek çikolatası tercihinizi belirlemek için,  12 farklı grafik tasarımı ile beğenize sunulmuş 3 farklı ambalaj seçenekli isme özel ekstra sütlü bebek çikolatası ürünlerimizi inceleyebilir, İsme özel yeni kız bebek çikolatası için burayı tıklayarak , İsme özel yeni erkek bebek çikolatası için ise burayı tıklalarak özel siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ayrıca yine yeni doğan kız bebekler için özel pleksi küp içerisinde isme özel sargılı madlen çikolata ve pembe-sedef rekn badem şekeri yer alan, nazar boncuklu süslemeli nazar boncuklu isme özel küp çiklota ürünü bulunmaktadır.

Yeni doğan erkek bebekğiniz içinde yine, isme özel olarak hazırlanmış pleksi kutu içersinde seçmiş olduğunuz tasarımlın yer aldığı isimli madlen çikolata ve mavi-sedef renkli badem şekeri bulunan nazar boncuğu dekorlu; İsme Özel Nazar Boncuk Dekorlu Küp Çikolata ürünü bulunmaktadır. 

Etiketler: İsimli Bebek Çikolatası
Nisan 10, 2022
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR